Kloka råd – få ut det mesta av ditt uterum

Här samlar vi tips och råd kring våra produkter och livet med uterum. Läs, lär och inspireras!

Inspiration för uterum i kuperad miljö

Låt inte en lutande tomt hindra dig från att skaffa ett uterum. Här bjuder vi på några favoriter – låt dig inspireras!

Bygga uterum – så går det till

För dig som vill ha ditt nya uterum på plats utan att själv behöva göra jobbet, kan vi hjälpa dig från idéarbetet till dess att du njuter av den första fikan i uterummet. På den här sidan kan du som funderar på hur arbetsprocessen går till få en inblick i hur vi jobbar.

Oisolerade skjutpartier – uterumsdrömmen

Ett uterum är ett uterum, svårare än så är det väl inte? Ja och nej, säger vi. NA Altanglas säljer, levererar och monterar olika typer av uterum. En del vill kunna njuta året om, då bygger vi isolerade vinterträdgårdar. Andra vill kunna bo, jobba eller basta i sitt uterum, och då passar ett Attefallshus bäst.

Tio tips för dig som ska bygga uterum

Vi är många som drömmer om ett uterum som kan få den svenska sommaren att kännas längre än den de där sedvanligt få dagarna i slutet av juli. Men, där finns en del att tänka på – stäm gärna av din planering mot listan nedan för att säkerställa att ditt uterum blir så bra som möjligt.

Möt vår tyska vän, Schüco

Några som delar vår syn på kvalitet är Schüco, det tyska företaget som kommit att leverera branschens bästa produkter över hela världen. NA Altanglas är ett av få svenska företag som utnämnts till Schüco Premium Partner. Det är vi stolta över.

Fem inredningstips för isolerade uterum

För dig som ännu inte bestämt dig för hur du ska inreda ditt nya uterum, eller kanske bara är sugen på att göra om där hemma, kommer här några tips på hur du maximerar upplevelsen.

365 dagar av njutning med vinterträdgård

Ett uterum gör tillvaron bättre, det kan vi slå fast. Men, det finns en mängd olika typer av uterum och alla har de sina egna fördelar. I det här inlägget tittar vi närmare på vinterträdgården.

Så maximerar du ljusinsläppet på vintern

Den svenska vintern är mörk. Eftersom ljuset ger oss nödvändig energi till att orka längta efter våren, behöver vi göra allt vi kan för att få så mycket ljus som möjligt. Här följer tips på hur du kan maximera ljusinsläppet när du ska bygga uterum.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer