Möt vår tyska vän, Schüco.

Tysk kvalitet, svenskt hantverk. Så kan det perfekta samarbetet beskrivas i fyra ord. Men låt oss utveckla det en aning. Vi på NA Altanglas anser att det är detaljerna som gör helheten och att varje uterum mår bäst av att skräddarsys. Det medför att allt vi gör behöver vara av högsta kvalitet – från hur lyhörda vi är för våra kunders önskemål till att varje skruv dras åt precis lagom hårt. Några som delar vår syn på kvalitet är Schüco, det tyska företaget som kommit att leverera branschens bästa produkter över hela världen. NA Altanglas är ett av få svenska företag som utnämnts till Schüco Premium Partner. Det är vi stolta över.

Ta en titt på några Schüco-produkter som vi tycker lite extra mycket om!

Skjutdörrsystemet ASS 32 SC

Schüco ASS 32 SC är skjutdörrar och skjutfönster som ger stor effekt utan att vara skrymmande. Systemet skapar stora öppningar (upp till två tredjedelar av den totala bredden), tar nästintill ingen plats, och det bästa av allt – känslan av att kunna öppna upp en hel vägg i ditt uterum. Snacka om utomhuskänsla!

Engreppshantagen (som är låsbara) gör ASS 32 SC mycket enkelt att hantera.
Systemet finns i en stor mängd olika ytor och färger, vilken stil gillar du?

Skjutdörren ASS 50

ASS 50 är skjutdörren för dig som tycker om känslan av riktiga stora öppningspartier.
Och den är inte bara snygg – den har dessutom en smidig barnspärr och automatisk öppning med s.k. e-slide. Schüco ASS 50 har inbrottsskydd upp till motståndsklass 2.
Snygg, smart och säker, helt enkelt.

Aluminiumfönstret AWS 70.HI

Är du en av dem som gjort slag i saken och köpt dig en gammal drömkåk, och sedan insett att gamla fönster inte riktigt håller måttet längre? Du är inte ensam. AWS 70.HI är ett aluminiumfönster som har toppmoderna egenskaper när det kommer ljudreduktion, inbrottsskydd och isolering.

Samtidigt har modellen ett utseende som gör att det passar perfekt för renoveringsobjekt och rekonstruktion av äldre stålfönster. Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha det bästa av igår, och det bästa av idag.

Lyftskjutdörren ASS 70.HI

Lyftskjutdörren ASS 70.HI rymmer en rad smarta funktioner. Systemet är bekvämt, barnsäkert och passar alla typer av hus. Vad är finessen? Jo, genom att du ”lyfter” skjutdörren minskas friktionen vilket gör det enkelt att dra dörren åt sidan.

ASS 70.HI har förutom god isoleringsförmåga extremt bra täthet och ljudisolering. Lyftskjutdörren lämpar sig väl för stora öppningspartier med upp till fyra rörliga dörrblad och kan öppnas från sidan eller mitten.

Vikdörren ASS 70 FD

Med vikdörrarna ASS 70 FD flyttar du enkelt ut kräftskivan till uteplatsen. Det högisolerade systemet glider ljudlöst på hjul och öppnar upp den glasade väggen – ända upp till 90 %!

Genom att konstruera vikdörren med ett ojämnt antal bågar i kombination med en kantregel får du automatiskt en naturlig passagedörr för användning året runt, utan att övriga bågar behöver öppnas upp.

ASS 70 FD är framtagen med smart funktion i åtanke. Vikdörrarna är nämligen mycket ytsmarta och viks ihop till smala paket på in- eller utsidan, och parkeras valfritt till höger eller vänster. Och du, ett sista tips – ASS 70 FD är ett perfekt val vid balkonginglasning!

Vill du veta mer om våra Schüco-produkter eller har du något annat på hjärtat? Kontakta oss!

VD/Försäljning

Niklas Svensson

0456-285 00
070-940 33 99

Snickare/Montör

Rasmus Svensson


070-926 77 33

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer