Sortiment

Här hittar du hela vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Läs om olika modeller och jämför dem med varandra. Du markerar enkelt vilka produktkategorier du vill titta på.

Skjutpartier

Skjutpartier

Isolerade skjutpartier för det vinterbonade uterummet, producerade av Schüco. Du väljer mellan modeller utvecklade med design, täthet och funktion i åtanke.

Produktinformation

Schüco ASS32.NI skjutdörrsystem

Sammanslagning av skjutdörrssystemen ASS 32 SC.NI, ASS 32.NI och ASS 28 SC.NI Schüco ASS 28.NI och Schüco 28 SC.NI är oisolerade skjutsystem som passar bra inomhus eller som balkonginglasningar. Den rationella tillverkningen i kombination med liten materialandel gör dem till kostnadsbesparande lösningar. Skjutdörren kan konstrueras med stora öppningsbredder och öppnas upp till två tredjedelar av den totala bredden. Systemet lämpar sig särskilt väl för inglasningar av balkonger och terrasser.

När passar Schüco ASS32.NI?

Profiler med smal synlig bredd för maximalt ljusinsläpp. Maximalt utnyttjande av ytan tack vare glidsystemet. Aluminiumprofiler speciellt framtagna för att passa invändigt. Enkel att hantera med (låsbart) enhands-handtag. Stor designfrihet tack vare en utmärkt systemkompatibilitet.

Schüco ASS 32 SC skjutdörrsystem

Schüco ASS 32 SC är en intelligent och platsbesparande lösning för skjutdörrar och skjutfönster. Bågen kan döljas inuti väggen och ge stora öppningar på upp till två tredjedelar av den totala bredden. Platsbehovet är minimalt och skjutdörrarna kan med fördel användas som en öppningsbar vägg till terrass eller balkong. De kan kompletteras med öppningsbara överljus alternativt fasta bröstningselement med samma byggdjup.

När passar Schüco ASS 32 SC?

Bågens smala synliga bredder ger största möjliga ljusinsläpp. Komfortabel hantering med (låsbara) engreppshandtag. Maximalt utnyttjande av rummet tack vare inskjutningsmöjligheter i innerväggen. Stora fria genomgångsbredder. Isolerade solida aluminiumprofiler med hög stabilitet. Möjligt att komplettera med integrerade överljus och bröstningar. Stort utbud av ytbehandlingar och kulörer samt tillbehör

Schüco ASS 50 skjutdörr

ASS 50 är skjutdörren för dig som vill ha stora öppningspartier. Konstruktionen är högisolerad med en smäcker design och kan förses med allt från trepunktslåsning, automatisk öppning e-slide och barnspärr till lyftskjutfunktion som gör det enkelt att dra dörren åt sidan och fälla ner den i önskat läge. Med ASS 50 kan du konstruera öppningspartier i valfritt antal bågar med mått upp till 3 000 x 3 000 mm. De smala synliga profilerna ger en stilren design som passar väl samman med den minimalistiska nordiska stilen och du väljer bland en mängd väldesignade tillbehör och beslag.

Egenskaper hos Schüco ASS 50 skjutdörr?

 • Högisolerat utförande med U-värde ner till 1,3 W/(m²K).
 • Maximal bågstorlek 3 000 x 3 000 mm.
 • Maximal glastjocklek 32 mm, passar för tvåglas isolerruta.
 • Glasvikter upp till 400 kg per dörrblad.
 • Slagregnstäthet upp till klass 9A enligt DIN EN 12208.
 • Inbrottsskydd upp till motståndsklass 2.
 • Stort antal konstruktionsmöjligheter med 1-, 2-, och 3-spårig karm.

Schüco ASS 70 HI lyftskjutdörr

Lyftskjutdörren ASS 70.HI kombinerar U-värden ner till passivhusnivå med ett rent formspråk och en rad smarta funktioner. Systemet är bekvämt och barnsäkert och passar alla typer av hus. Ett enkelt handgrepp är allt som krävs för att ljudlöst öppna dörrblad upp till 400 kg.

ASS 70.HI har förutom god isoleringsförmåga extremt bra täthet och ljudisolering. Lyftskjutdörren lämpar sig väl för stora öppningspartier med upp till fyra rörliga dörrblad och kan öppnas från sidan eller mitten. Genom att ”lyfta” skjutdörren minskas friktionen vilket gör det enkelt att dra dörren åt sidan. Väl öppnad fäller du ner dörren där du önskar och bromsar den för att undvika att små barnfingrar kommer i kläm.

Egenskaper hos Schüco ASS 70 HI lyftskjutdörr?

 • Högisolerat utförande med U-värde ner till 0,8 W/m²K (passivhus).
 • Optimerat dränage med slagregnstäthet upp till klass E 1050 PA.
 • Maximal glastjocklek 52 mm, passar för treglas isolerruta.
 • Lämpad för stora öppningspartier i upp till sex sektioner, varav fyra rörliga, med mått upp till 3 000 x 3 000 mm och glasvikter upp till 400 kg per dörrblad.
 • God ljudisolering och inbrottsskydd upp till motståndsklass 2.
 • Stort utbud av designade beslag.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer