Sortiment

Här hittar du hela vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Läs om olika modeller och jämför dem med varandra. Du markerar enkelt vilka produktkategorier du vill titta på.

Skjutpartier

Skjutpartier

Isolerade skjutpartier för det vinterbonade uterummet, producerade av Schüco. Du väljer mellan modeller utvecklade med design, täthet och funktion i åtanke.

Produktinformation

Schüco ASS 32 SC skjutdörrsystem

Schüco ASS 32 SC är en intelligent och platsbesparande lösning för skjutdörrar och skjutfönster. Bågen kan döljas inuti väggen och ge stora öppningar på upp till två tredjedelar av den totala bredden. Platsbehovet är minimalt och skjutdörrarna kan med fördel användas som en öppningsbar vägg till terrass eller balkong. De kan kompletteras med öppningsbara överljus alternativt fasta bröstningselement med samma byggdjup.

När passar Schüco ASS 32 SC?

Bågens smala synliga bredder ger största möjliga ljusinsläpp. Komfortabel hantering med (låsbara) engreppshandtag. Maximalt utnyttjande av rummet tack vare inskjutningsmöjligheter i innerväggen. Stora fria genomgångsbredder. Isolerade solida aluminiumprofiler med hög stabilitet. Möjligt att komplettera med integrerade överljus och bröstningar. Stort utbud av ytbehandlingar och kulörer samt tillbehör

Schüco ASS 50 skjutdörr

ASS 50 är skjutdörren för dig som vill ha stora öppningspartier. Konstruktionen är högisolerad med en smäcker design och kan förses med allt från trepunktslåsning, automatisk öppning e-slide och barnspärr till lyftskjutfunktion som gör det enkelt att dra dörren åt sidan och fälla ner den i önskat läge. Med ASS 50 kan du konstruera öppningspartier i valfritt antal bågar med mått upp till 3 000 x 3 000 mm. De smala synliga profilerna ger en stilren design som passar väl samman med den minimalistiska nordiska stilen och du väljer bland en mängd väldesignade tillbehör och beslag.

Egenskaper hos Schüco ASS 50 skjutdörr?

  • Högisolerat utförande med U-värde ner till 1,3 W/(m²K).
  • Maximal bågstorlek 3 000 x 3 000 mm.
  • Maximal glastjocklek 32 mm, passar för tvåglas isolerruta.
  • Glasvikter upp till 400 kg per dörrblad.
  • Slagregnstäthet upp till klass 9A enligt DIN EN 12208.
  • Inbrottsskydd upp till motståndsklass 2.
  • Stort antal konstruktionsmöjligheter med 1-, 2-, och 3-spårig karm.

Schüco ASE 80 skjutdörr

Skjutdörren för bästa tänkbara komfort, design och funktion. ASE 80 har ett byggdjup på 80 mm, vilket ökar plattformens stabilitet ytterligare. Isoleringen är således väsentligt förbättrad. Som ASE 60 har denna skjutdörren tre olika
öppningsvarianter samt ett modulärt beslagsytem, vilket även kan användas för lyftskjutdörrar. Smalare profiler ger ett ännu mer minimalistisk uttryck och släpper in än mer dagsljus. För maximal transparens har även dörrbladens mittmöte designats så slimmat som möjligt (vid tillvalet Design Line). Du kan konstruera dina skjutdörrar i storformat och utrusta dem med allt från insektsskydd till dolda beslag för extra säkerhet. Pulverlackering ger möjlighet till olika färgval in- och utvändigt.

Måttanpassat utan extra kostnad

Ytbehandling
Pulverlackering alternativt anodisering med möjlighet till olika färgval in- och utvändigt

Minimalistisk design
Smalare profiler ger ett ännu mer minimalistisk uttryck och släpper in än mer dagsljus.

Dolda beslag och låsanordningar *
Vi döljer allt som går att dölja för ett så rent formspråk som möjligt.

Flexibla låsalternativ
För ett alldeles särskilt rent formspråk erbjuder vi till och med infästning av låsbultarna i dörrbladet istället för i karmen.

Schüco SmartStop & SmartClose *
Integrerade SmartStop- eller SmartClose-moduler bromsar in dörrbladet mjukt för att förhindra att du klämmer dig. Ett måste för dig som har barn.

Schüco skjut- och lyftskjutsystem ASE 80

Den nya skjut- och lyftskjutdörren Schüco ASE 80 är välisolerad, användarvänlig och lätt att skräddarsy efter dina önskemål. Konstruera dina skjutdörrar i storformat och utrusta dem med allt från insektsskydd till dolda beslag för extra säkerhet.

* Tillval utanför standardkonfigurationen

Schüco ASS 77 PD

Panoramaskjutdörren ASS 77 PD är skjutdörren som har allt. Den raserar fullkomlig gränsen mellan ute och inne och ger dig maximalt ljusinsläpp. Det flerfaldigt prisbelönta systemet kombinerar goda isoleregenskaper med minimalistisk design. Synliga karmar är ett minne blott och bekvämare kan det knappast bli än att dörren öppnas automatiskt och utrustas med dold motorstyrning och dolt lås som kan styras via fingeravtryck, fjärrkontroll eller smartphone.

Måttanpassat utan extra kostnad

Så fungerar skjutdörren
Panoramaskjutdörr ASS 77 PD möjliggör glaspartier från golv till tak. Det minimalistiska uttrycket ger stor designfrihet och isoleregenskaperna anpassas till rådande klimat.

Maximal frihet
Tack vare inbyggda karmar och supersmalt mittmöte får du panoramadesign med total designfrihet och maximal transparens.

Minimal synlighet
Mittmöte från endast 37 mm ger minimal synlighet och maximal utsikt.

Öppna hörn
Trolla bort alla tråkiga hörn. Panoramaskjutdörren kan konstrueras med helglashörn eller öppningsbar hörnlösning upp till 90°.

Minimala profilbredder: Extremt smala profiler utan synlig övergång mellan fasad och skjutdörr.

Dold inbyggnad i vägg/tak/golv: Allt du ser är de smala övergångarna mellan systemen och skjutdörrarnas minimala mittmöte. Resten byggs in i väggar, golv och tak.

Reversibel dränagelösning: Dränagerännan går att ta isär/ta loss vilket underlättar både montaget och eventuellt byte av glas.

Snabbare och säker installation: Särskilt för systemet framtagna anslutningskomponenter säkerställer snabb och säker anslutning till byggkroppen.

Behagligt inomhusklimat: U-värden ner till passivhusnivå med isolervärden med glastjocklek på 50 mm.

Säker konstruktion: Du kan välja att utrusta systemet med en extra fasadprofil (synlig) för att uppnå säkerhetsklass RC2.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer