Sortiment

Här hittar du hela vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Läs om olika modeller och jämför dem med varandra. Du markerar enkelt vilka produktkategorier du vill titta på.

Helhetslösningar

Helhetslösning

En leverantör som fixar allt. Med egna snickare kan vi vid önskemål ta ett helhetsgrepp om ditt projekt där vi hjälper dig med allt från ritning, bygglov och ROT-avdrag till grundgjutning, snickeri och montering. Enkelt och tryggt helhetslösningar från NA Altanglas!

Produktinformation

Behöver du hjälp med byggnation?

NA Altanglas har egna snickare med lång erfarenhet av att bygga uterum och göra inglasningar. En fördel för kunden när de anlitar NA Altanglas är att de bara behöver anlita oss som entreprenör. Vi tar hand om allt från enklare ritning till byggnadslov och rotavdrag.

Vi utför markarbete samt gräver plintar (vid behov), gjuter grund, bygger hela uterummet och är därmed en totalentreprenör. Då vi dessutom har egen tillverkning av allt blir det alltid efter exakt de mått som kunden önskar.

Lång erfarenhet av alla typ av byggnationer

Ett uterum eller en inglasning ska naturligtvis se bra ut och kunden kan alltid få det efter sina önskemål (se referensjobb i galleriet). Viktigt är också att ett uterum ska vara i gott skick över lång tid och därför arbetar NA Altanglas endast med de största aktörerna på marknaden när det gäller kvalitet. Vi vill kunna säkerställa att du som kund ska känna dig nöjd år efter år med uterum levererat av oss.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer