Sortiment

Här hittar du hela vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Läs om olika modeller och jämför dem med varandra. Du markerar enkelt vilka produktkategorier du vill titta på.

Kanalplasttak

Kanalplasttak

Skydda dig själv och dina saker från oönskat solljus och regn. Här hittar du ljusa, starka och snygga plasttak för altaner, uterum, carportar och växthus. Passar för såväl gör-det-själv-byggare som professionell byggnation!

Produktinformation

Kanalplasttak

Inom affärsområdet bygg marknadsför vi korrugerad plast och kanalplast med tillbehör, plana glasklara skivor av Plexiglas, markrännor, träkomposit, fuktspärrsystem med tillbehör mm. Våra produkter passar för såväl gör-det-själv-byggare som professionell byggnation.
Ljusa och starka plasttak för altaner, uterum, carportar och växthus. Släpp in ljuset med ett slagtåligt plasttak från gop. Esslon, Suntuf och Skylon är tre trapetsplattor med hög kvalitet för dig som vill bygga ett tak som släpper igenom solljuset samtidigt som det håller i många år framöver.

Förutom att du får en ljus och trivsam miljö under taket kan du vara säker på att takplasten står emot väder och vind under lång tid. Oavsett vilket tak du väljer är trapetsplattorna enkla att montera och har 10 till 15 års garanti.

Dimensioner av kanalplasttak

  • Gop Kanalplasttak 16 mm
  • Gop Kanalplasttak 32 mm
  • Gop Kanalplasttak 40 mm

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer