Sortiment

Här hittar du hela vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Läs om olika modeller och jämför dem med varandra. Du markerar enkelt vilka produktkategorier du vill titta på.

Oisolerade skjutpartier

Oisolerade skjutpartier

Vårt eget NA System är ett komplett inglasningssystem och mycket populärt bland våra kunder. Unik design och smarta detaljer gör NA System till den perfekta säsongsförlängaren!

Produktinformation

Oisolerade skjutpartier

Vårt egna oisolerade skjutpartier – NA system, är ett komplett inglasningssystem som med sina konstruktionslösningar och detaljer är något av ett nytänkande i branschen. NA-system har kraftiga profiler som är 30 mm tjocka, vilket innebär god kvalitet då tjockleken avgör styrkan och stabiliteten. De olika profilerna är mjukt rundade, kantprofilerna har dubbla borstlister som förhindrar vinddrag och skrammel, de stående profilerna har dold borstlist för snyggare design. Profilerna är tillverkad av strängpressat aluminium och standardkulörerna är vit och natureloxerad aluminium (grå).

Det är olika rälsprofiler för övre och undre skena. Den nedre har ett extra uppsamlingsspår så att eventuell kondens kan samlas upp. Den har även extra flens på utsidan som fungerar som ett droppbleck. Den är också väldigt låg, endast 16 mm. Den övre skenan är försedd med dubbla droppbleck.

Fördelar med oisolerade skjutpartier

  • Vi använder inte standardmått utan bygger efter dina behov och önskemål.
  • Standardglas i våra dörrar är 4 mm härdat glas, då vi sätter energibeläggningen utåt så att kondens på vår och höst försvinner.
  • Som standard har vi kraftiga snäpphandtag på insida. Det går även att beställa med nyckellås som tillval eller genomgående handtag på in- eller utsida.
  • Kullagerhjul av rostfritt stål med slitstark nylon är standard. Styrklossarna i övre kant säkrar att fönster och dörrar inte kan lyftas ut.
  • Alla skjutpartier är helt underhållsfria och skruvarna rostfria.
  • NA system är ett perfekt val när du ska förlänga vår och höst.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer