Sortiment

Här hittar du hela vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Läs om olika modeller och jämför dem med varandra. Du markerar enkelt vilka produktkategorier du vill titta på.

Glasfasad

Glasfasad

Bara det bästa är gott nog. Här erbjuder vi ett av de bäst säljande fasadsystemen i Europa. Passar alla klimatregioner, inklusive säsongsutsatta sydsvenska miljöer.

Produktinformation

Glasfasaden - Schüco FW 50+ HI

Glasfasaden Schüco FW 50+ HI möjliggör att fasader och glastak konstrueras med varierande design effektivt och tillförlitligt. Kompatibiliteten med många andra Schücosystem gör FW 50+ till ett av de bäst säljande fasadsystemen i Europa.

Från passivhuscertifierade SI-fasader med maximal termisk isolering till system med standardisolering – erbjuder FW 50+ systemet den rätta lösningen för alla klimatregioner. Geometriskt komplexa glastakkonstruktioner kan enkelt tillverkas. En bred variation av täcklock ger stor designfrihet för att kunna ge fasaden ett unikt utseende. Går att få i skotthämmande, spränghämmande och inbrottshämmande utföranden.

Kan användas som brandfasad. Elektriska kablar är dolda i fasadsystemet men kan nås för inspektion.

Egenskaper hos Schüco FW 50+ HI

  • Perfekt skruvstyrning i alla systemvarianter tack vare anpassade systemartiklar.
  • Enkel, effektiv och säker reducering av punktlaster vid tunga partier tack vare användning av korskopplade glasbärare från 30 mm till 82 mm glastjocklek.
  • Kombination av T-förbindare och glasbärare tillåter last på upp till 700 kg per post.
  • Nya sockelprofilkomponenter tillåter säker och effektiv infästning i byggnaden.
  • Specialprofiler är tillgängliga för vägginfästningar, rökskyddsinfästningar och understrukturer, såväl som integrerbara element och montagejärnshållare.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer