NA Altanglas levererar till Åhus Seaside

NA Altanglas har fått det ärofyllda uppdraget att installera vikpartier, skjutpartier och dörrar i det nya hotellet Åhus Seaside som just nu byggs på Täppetstranden i Åhus.

 

2020 togs det första spadtaget till det nya hotellet som förutom moderna hotellrum även kommer att innehålla spaavdelning, restaurang och stor festvåning. Det senaste året har byggnationen pågått för fullt och det är nu dags att börja arbetet med hotellets insida.

Projektet startar i höst

NA Altanglas har blivit anförtrodda med uppdraget att installera skjutpartier, vikpartier och dörrar i det nya hotellet. Projektet påbörjas i oktober och under hösten kommer hela 65 skjutpartier att installeras i hotellrummen. Utöver skjutpartier kommer även 35 dörrar att installeras i entré, restaurang och hotellrum. Restaurangen kommer också att utrustas med ett antal större vikpartier som vetter ut mot havet.

Hotellet klart till sommaren

Montagearbetet beräknas pågå i två månader och hotellet i sin helhet kommer att stå färdigt nästa sommar. NA Altanglas ser framemot att vara en del av projektet och se det nya hotellet växa fram.

 

Läs mer om och upptäck nya Åhus Seaside på deras hemsida.

 

 

Vi hjälper dig!

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt sortiment. Vi erbjuder totalentreprenad som innebär att vi är med dig hela vägen från idé till färdig lösning.

VD/Försäljning

Niklas Svensson

0456-285 00
070-940 33 99

Snickare/Montör

Rasmus Svensson


070-926 77 33

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer