Andrum Spa valde lösningar från Schüco

I skånska Höör ligger stiftelsegården Åkersberg och Andrum Spa. I det avslappnade spaet behövdes ljus och mycket rymd, vilket ledde till flertalet lösningar från Schüco.

tre solstolar framför stort glasparti

Stort ljusinsläpp ger en känsla av lugn.

 

Andrum Spa är en plats för njutning. Ett ställe där tiden går långsamt och sinnet får lugn. Det avslappnade spaet, som är en del av Stiftelsegården Åkersberga i Höör, byggdes 2018 och har sedan dess lockat besökare från hela landet.

 

Spaet är ritat av arkitekten Johan Sundberg som i sin konstruktion ville förmedla en rofylld känsla med hjälp av nedtonade naturmaterial och stora fönsterpartier. Vi på NA Altanglas fick möjlighet att vara en del projektet som Schüco Premium Partner.

 

Fönster från golv till tak

I Andrum Spa sitter ett 40-tal fönster, varav 13 av dem har ett höjdmått på cirka fem meter och som sträcker sig från golv till tak. Till glaspartier och fönster används FWS 50 samt AOC 50. I taket används AWS 57 RO. Samtliga sju fönsterdörrar kommer också från Schüco. Här har dörrsystem ADS 75.HI använts.

 

Läs mer och upptäck Andrum Spa på deras hemsida.

Vi hjälper dig med Schüco!

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande som Schüco Premium Partner. Vi erbjuder totalentreprenad som innebär att vi är med dig hela vägen från idé till färdig lösning.

VD/Försäljning

Niklas Svensson

0456-285 00
070-940 33 99

Snickare/Montör

Rasmus Svensson


070-926 77 33

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer