Häng med hem till Hanssons

I villan belägen utanför Kristianstad bor Jan Erik Hansson med sin fru Ingrid. De har anlitat NA Altanglas vid två tillfällen. Här visar Jan Erik upp parets nästan 60 kvm stora uterum.

Byggde ut sitt gamla uterum

För 13 år sedan köpte paret produkter från NA Altanglas när de skulle bygga sitt uterum. I somras gjorde de slag i saken och bestämde sig för att bygga större. Även denna gång föll valet på NA, nu med totalentreprenad.

 

– Det blev lite trångt i det gamla uterummet när alla barn och barnbarn kom på besök. Vi bestämde oss för att bygga ut uterummet och då var NA Altanglas ett givet val. Vi ville inte behöva göra något själva och visste ju att det skulle bli bra med NA. När vi jämförde dem med andra aktörer i samband med första uterummet såg vi att de andra i flera fall bara erbjöd standardmått på partierna. Hos NA var det skräddarsytt som var standarden!

 

Paret Hansson är nöjda med de råd och den fina servicen de fått av NA-medarbetarna.

 

– Rasmus och Kaj som byggde vårt uterum hade idéer om hur vi kunde göra med panelerna så att det såg bättre ut. Det var inget vi hade tänkt på från början men vi valde att gå på deras råd, och visst blev det bra! De lyssnade och kom med egna idéer. De var bra att ha att göra med, helt enkelt.

Uterummet har blivit hemmets hjärta

– Vi når uterummet från både köket och vardagsrummet, det är kanon. Men när barnbarnen är här stänger vi den ena dörren, det skulle bli ett himla spring här annars!  skrattar Jan Erik och fortsätter: det bästa med uterummet är att du inte är väderberoende, du får känslan av att vara utomhus. Från mars till oktober sitter vi här dagligen, men även en kall vinterdag när det är tio grader kallt och vindstilla är det fantastiskt att vara här.

 

Frun Ingrid är också nöjd. – Vi äter frukost, lunch och middag i uterummet. Det är mysigt. Men det allra bästa enligt mig är att ta ett glas vin eller kopp te framåt kvällen och bara koppla av. Då njuter vi!

 

Vi hjälper dig med ditt nya uterum

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med att uppfylla drömmen om ett nytt uterum. Vi erbjuder totalentreprenad som innebär att vi är med dig hela vägen från idé till färdigt uterum.

VD/Försäljning

Niklas Svensson

0456-285 00
070-940 33 99

Snickare/Montör

Rasmus Svensson


070-926 77 33

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer