Oisolerade skjutpartier – uterumsdrömmen

NA Altanglas producerar, säljer, levererar och monterar olika typer av uterumslösningar. En del vill kunna njuta året om, då bygger vi isolerade vinterträdgårdar. Andra vill kunna bo, jobba eller basta i sitt uterum, och då passar ett Attefallshus bäst. Vi träffar också kunder som ser ett uterum som ett bra sätt att förlänga sommaren, utan behovet av att kunna nyttja rummet vintertid. I dessa fall rekommenderar vi det vi kallar oisolerade skjutpartier. Det är vad vi en gång startade med, och än idag vår mest populära uterumslösning. Här ger vi dig några tips som kan vara bra att ha i åtanke när du ska göra uterumsdrömmen verklig med oisolerade skjutpartier.

1. Låt dig inte begränsas

Allt vi gör på NA Altanglas är måttanpassat för just ditt projekt. Vi har valt att arbeta så av en mycket enkel anledning ­– vi ser hellre ett uterum som är anpassat efter dina förutsättningar och önskemål än tvärtom. Det gör att du kan vara helt fri i sinnet när du spånar på hur du skulle vilja ha ditt oisolerade uterum. Massproduktion av uterum stöpta i färdiga former lämnar vi åt konkurrenterna.

2. Tänk stort. Och sen lite större.

Med erfarenhet kommer visdom. År efter år kommer kunder till oss med en idé om hur deras oisolerade uterum ska se ut. Visst är det du som kund som bestämmer, men i många fall tipsar vi om att låta glaspartierna bli riktigt stora. Anledningen? Ljusinsläppet. Stora fönsterpartier ökar känslan av att vara utomhus, och det är en anledning god nog, men framför allt hjälper de till att få in rikligt med ljus i ditt hem. Att känna solens strålar leta sig in i rummet är något alldeles särskilt. Många är de kunder som när uterummet väl är på plats hört av sig och tackat för tipset om riktigt stora fönsterpartier.

3. Låt detaljerna göra helheten

Pimpa med premiumdetaljer eller keep it simple? Du bestämmer. Vårt eget system när det kommer till oisolerade skjutpartier, NA System, har länge varit kundernas favorit. Förmodligen beror det på dess flexibilitet och många valmöjligheter. Med NA System kan du nämligen välja bland en stor mängd detaljer med olika funktioner och utformningar. Här hittar du dörrhandtag, låsanordningar, fönster och skjutpartier av olika slag. Tack vare det kan du skapa ett uterum som verkligen känns du.

4. Satsa på säkerheten

Nog för att det är trevligt att få besök i ditt nya uterum, men då ska det vara av vänner och bekanta. Med vårt eget NA System erbjuder vi marknadens smartaste konstruktionslösningar. Det innebär att du får funktionella produkter som gör att du enkelt kan öppna och stänga dörrarna – och samtidigt ha en säker låsanordning som håller bovarna borta. I våra showrooms kan du titta på de olika alternativen och prata med vår personal om vad som passar bäst hos dig.

5. Bygg själv (eller få hela jobbet gjort)

Vad går upp mot att kunna luta sig mot väggen, lägga armarna i kors och säga ”äh, jag har gjort det själv”? Förmodligen inte så mycket. NA Altanglas erbjuder alla komponenter som krävs för att du ska kunna bygga ditt uterum på egen hand. Du väljer själv om du vill hämta produkterna hos oss eller att vi levererar allt hem till dig så att det bara är att sätta igång. Du som drömmer om att njuta av ett färdigt uterum snarare än själva byggandet behöver inte vara orolig. Vi hjälper dig gärna genom hela projektet, från idéarbete och bygglovsansökan till leverans och montage. Och du, om du skulle råka säga till grannen att du gjort allt själv, så kommer vi inte att avslöja dig…

Vill du veta mer om våra oisolerade skjutpartier eller diskutera ditt nya uterum med oss? Kontakta oss!

Snickare/Montör

Rasmus Svensson


070-926 77 33

VD/Försäljning

Niklas Svensson

0456-285 00
070-940 33 99

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer