365 dagar av njutning med vinterträdgård

Ett uterum gör tillvaron bättre, det kan vi slå fast. Men, det finns en mängd olika typer av uterum och alla har de sina egna fördelar. I det här inlägget tittar vi närmare på vinterträdgården.

Uterum för sommaren...

Många kunder kommer till oss med tanken om att skaffa ett uterum efter att ha sett hur mysigt grannen verkar ha det i sitt, men är inte helt säkra på vilken typ av lösning de är ute efter. Därför tar vi alltid en pratstund med dem och går igenom det stora användningsområdet som ett uterum erbjuder. Utifrån det kommer vi sedan tillsammans fram till en lösning som passar för varje enskild kund. Vi arbetar efter devisen att ingen ska bli utan det den vill ha och ingen ska köpa det den inte behöver. Rätt produkt för rätt ändamål!

 

... eller vinterträdgård för hela året?

När tankarna om vad våra kunder kan ha sitt uterum till väl sätts igång, tycks idéerna vara obegränsade. Ofta kommer kunden fram till att det kanske är lika bra att det där uterummet som först var tänkt användas under ljumma sommarkvällar kanske borde bli ett välisolerat året runt-rum i stället. Att se till dina behov är det allra första du behöver göra på resan mot ditt nya uterum, och det är alltid en fördel att göra rätt från början! Visst kan ett oisolerat uterum fungera som plats för adventsfikan, men om du vill kunna njuta till fullo av avkopplande stunder utan att frysa är den isolerade vinterträdgården oslagbar.

Bygga vinterträdgård – en mångsidig investering

Låt dig inte luras av namnet. En vinterträdgård kan användas till så mycket mer än att vara just en trädgård full av prunkande grönska för hela året: varför inte använda din vinterträdgård som ett extra hobbyrum med pingisbord? Eller låta ett stort middagsbord med levande ljus få bli samlingspunkten när släkt och vänner kommer på julmiddag? När du väl bestämt dig för hur den optimala vinterträdgården ser ut för dig hjälper vi dig att skräddarsy moduler som sedan sätts ihop och isoleras.

Ökar värdet på huset

Oavsett vad du väljer att använda din vinterträdgård till, kan du räkna med att göra en bra investering. En vinterträdgård från NA Altanglas är nämligen bra för både trivseln, energiåtgången och elräkningen. Det kan du tacka den utmärkta isoleringen för. Dessutom blir vinterträdgårdar alltmer populära, och den dagen du vill sälja ditt hus kommer din vinterträdgård vara en faktor till att du får bra betalt.

Nyfiken?

Klicka här för att läsa mer detaljerat om produkterna vi använder för att bygga vinterträdgårdar. Har du frågor eller vill diskutera en lösning för dina behov? Kontakta oss så hjälper vi dig.

VD/Försäljning

Niklas Svensson

0456-285 00
070-940 33 99

Snickare/Montör

Rasmus Svensson


070-926 77 33

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer