Hem | Företaget | Produkter & Tjänster | Utställning | Galleri

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   
NA Altanglas är ett familjeföretag med över 20 år i branschen, 12 heltidsanställda med lokalytor på c:a 2800 m2 i egna lokaler. Vi finns i Bromölla men levererar och bygger över hela Blekinge och stora delar av Skåne, vi använder oss även av lokala snickare då det behövs så priset blir det samma.

Kvalitet till rätt pris!

Några av våra kännetecken genom åren har blivit att vi gör allt från grunden när det gäller ditt uterum eller vinterträdgård , allt från oisolerat till isolerat. Vi har egen tillverkning och kan därmed göra allt enligt kundens önskemål. Vi tillverkar även partier för de som själva vill bygga sitt uterum eller göra en inglasning och är även grossister till lokala aktörer samt större företag som Skanska.
Genom att anlita NA Altanglas så vet man att man alltid får en bra service, hög kvalité och genom vår egna tillverkning också ett bra pris.

_________________________________ _________________________________________________________________
Vi är ett av få företag i Sverige som kallas för “Premium Partners”. Det som utmärker en Premium Partner är bred kompetens och stor erfarenhet av aluminiumpartier till den privata marknaden med högsta kvalité, service och lokal måtttillverkning. I vår utställning kan ni se Schücos partier som är kända för sin design, täthet & funktion.

Ring oss redan idag för en kostnadsfri rådgivning eller offert, 0456-28 500